V&M » » Eventing Maarsbergen

Eventing Maarsbergen

by admin | maart 26th, 2016


Yes! Eindelijk was zover, de eerste echte cross van het jaar, lekker vroeg op  3 uur in de ochtend, pff. De hele ochtend bleef het maar hozen van de regen,  zeiknat in de modder parcours lopen maarhet mocht de pret  niet drukken!

For Ever trapte gelijk goed af met goede dressuur en nul fouten in het springen en de cross! Ze had er weer veel plezier in. Ze won gelijk de M rubriek, Mech is trots op de knappe merrie.

Alessio liep een nette proef maar had wel wat pech. Hok zakte tot over de kogel weg in modder dus was beetje lastig. Springen en cross deed hij helemaal foutloss. Uiteindelijk hele mooie 4e prijs in de andere M ring. Hij lijkt er klaar voor om later dit jaar 1 ster te gaan rijden.


Basic Instinct mocht en het werd eindelijk soort van droog. Mech heeft zich wel even afgevraagd waarom ze hem om half 4 ’s ochtends stond te wassen, hij was voor dat hij in ring was al zwart van de bagger.
Na een goede dressuur proef, op een grote vreugde sprong na, had hij balkje met springen maar liep een super en foutloze cross. Dit paard snapt dat crossen zo snel in zo korte tijd echt leuk is! Hij haalde nog mooie 7e prijs.


Goed begin van jaar, alle 3 in de prijzen!

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga