V&M » » Lekker springen

Lekker springen

by admin | april 10th, 2016

Ondanks dat het cross seizoen weer volop bezig is gaat Mech tussen oor ook nog wel op spring wedstrijd.


Vooral voor de 7 jarige merrie Eideralda, die in paar wedstrijden van niets naar punten voor het M al bij elkaar heeft gesprongen!
Ze haalde eigenlijk elke week wel prijs,  ze is een merrie met veel vermogen en inzet.

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga