V&M » » Like ons op FACEBOOK!

Like ons op FACEBOOK!

by admin | april 18th, 2016

Mech heeft natuurlijk een Facebook pagina maar V&M Stables heeft ook een eigen FB pagina! Klik op het plaatje en Like ons op Facebook!

Op de V&M stables Facebook pagina lees je laatste nieuws over lessen en alles wat er belangrijk is bij ons op stal. Nieuwe zaken, nieuwe paarden en allerlei ander leuks. Nu natuurlijk nieuws over de komende oefencross!

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga