V&M » » Door de regen moeten we verplaatsen

Door de regen moeten we verplaatsen

by admin | april 27th, 2016


Helaas,  de afgelopen paar dagen heeft het zo hard geregend dat we de oefencross, die gepland stond voor het aanstaande weekend, niet kunnen laten door gaan. Onze Oefencross wordt verplaatst naar het weekend van 11 & 12 juni. Aanstaand weekend kunnen we het helaas niet door laten gaan, de bodem maakt dat het nu niet door kan gaan. Als u in het weekend van 11 & 12 juni mee wilt doen geef dat graag aan via mail.  Het inschrijfgeld blijft dan gewoon staan. Voor degene die op de nieuwe datum niet kunnen of willen, wordt het inschrijfgeld zo spoedig mogelijk teruggestort. Natuurlijk kunnen we ook afspraken maken voor privélessen, groepslessen of clinics! Als het nu eerst maar eens stopt met regenen! Hopelijk tot 11 en 12 juni met heel veel zon!

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga