V&M » » Huisregeltjes voor de Oefencross

Huisregeltjes voor de Oefencross

by admin | juni 1st, 2016

Hierbij nog enkele “huisregels” voor de oefencross op 11 en 12 juni 2016

De starttijden komen op startlijsten .nl, op onze Facebook pagina V en M Stables en op onze website venmstables.com
Mocht je nog niet hebben betaald (je naam staat dan in het rood op de definitieve startlijst), graag op de dag zelf, € 25,00 gepast betalen.
Op de dag zelf volg je de aanwijzingen van de parkeerhulpen op.
Honden zijn die dagen niet toegestaan!
Paardenmest graag zelf opruimen (staan overal kruiwagens), dat vinden onze paarden die daarna weer op de wei gaan, wel zo prettig!
En het is ook verboden om (met of zonder paard) onze stallen te betreden!

Het dragen van een cap en bodyprotector is verplicht.
Rugnummer kom je afhalen bij het secretariaat als je je daar aan komt melden; heb je geen rugnummerdrager, dan is deze te huur bij de stand van Canter Equipement. Daar zijn ook alle andere benodigdheden op crossgebied te koop.
Deelname is geheel op eigen risico. V en M Stables is op geen enkele wijze aansprakelijk!
Zorg dat je paard/pony goede beenbescherming draagt (dus geen bandages, die zakken namelijk af in het water)

Zorg dat je op tijd los gereden hebt (dit mag alleen in de buitenbak). Longeren mag alleen in de paddock, indien nodig.
Als de les begint word je naar het cross veld geroepen. Vervolgens wordt gezamenlijk met de instructie per groep het hele parcours geoefend en aansluitend rijdt iedereen individueel de cross.
In de individuele cross mag je een hindernis (als dat nodig is) 2x aanrijden (bij een weigering). Natuurlijk is er gediplomeerde instructie en hulp/begeleiding aanwezig.
Rom en Chantal zullen je individuele cross beoordelen op stijl en geven daar waar nodig is nog wat bruikbare tips mee. Deze krijg je gelijk nadat de laatste van je groep gereden heeft, mee.
De dag winnaar kan een spring- of dressuurles van een half uur van Rom of Chantal winnen. Verder zijn er nog enkele prijzen beschikbaar gesteld door Canter Equipement en Subli paardenvoeders.

Mochten er verder nog vragen zijn, dan horen we dat graag van je.

We hopen op een mooie, sportieve en gezellige dag.

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga