V&M » » 2017 Regiotraining nieuwe stijl!

2017 Regiotraining nieuwe stijl!

by admin | januari 14th, 2017

Regio trainingen 2017 door Rom Vermunt en Chantal Megchelenbrink

De regiotrainingen van Noord-Zuid Holland zullen dit jaar een vernieuwde opzet hebben, ten opzicht van voorgaande jaren.

Deze cursus zal bestaan uit:
5 x crosstrainingen op verschillende locaties, o.a.: Ede, Renswoude, Lelystad, en Ermelo. De laatste locatie is nog nader te bepalen.

Op 30 juli kunnen jullie meedoen aan de oefencross in Ursem. Een leuke kans om te kijken wat je allemaal al geleerd hebt.

De data voor de regiotrainingen zijn:
30 april Lunteren
21 mei  Lelystad
4 juni  Moordrecht
2 juli Ursem
20 augustus Renswoude

We gaan dit jaar voor het eerst werken met een online inschrijfsysteem, (dat systeem is nog onder constructie maar komt eraan! ) zodat je zelf zoveel mogelijk kunt bepalen in welke groep je komt en hoe laat.
Wel kunnen er per lesdatum enkele wijzigingen zijn, dus check altijd de avond voor de crosstraining je mail nog een keer, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het is ook heel belangrijk dat we alle gegevens van iedereen hebben (mail en telefoon etc). Behalve online inschrijven, ook graag het inschrijfformulier geheel ingevuld mailen naar venmstables@hetnet.nl o.v.v. Regiotraining.

De kosten voor dit totaal pakket zijn € 200,00 (dit is inclusief alle terreinvergoedingen). Dit moet voldaan worden bij de eerste training, graag gepast en contant.

Er is ook een mogelijkheid om losse lessen te volgen; deze kosten dan € 40,00 per persoon, per les. (graag contant, gepast bij de instructie te betalen). Als je je voor de losse les hebt opgegeven en je bent alsnog verhinderd, dien je 24 uur van te voren af te zeggen, anders worden de kosten doorberekend.

Het is zeer wenselijk dat iedereen er op tijd is en er al wat losgereden is zodat de les op tijd kan beginnen.

Dit jaar hebben we geen inhaalmogelijkheid.

Trainingen zijn ook toegankelijk voor combinaties buiten de regio Noord-Zuid Holland!

De trainingen zijn geheel voor eigen risico en wij kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Goedgekeurde bodyprotector, goedgekeurde cap en een duidelijk zichtbare medical card voor de ruiter, en deugdelijke beenbescherming voor de paarden/pony’s, zijn verplicht.

Mocht je nog vragen, of opmerkingen hebben, over de crosstrainingen, deze dan graag per email sturen aan: regiocrosstrainingen@live.nl

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga