V&M » V&M Stables

V&M Stables

rom_IanneliesHet hart van V&M stables is Rom Vermunt. Samen met zijn Annalies runt hij een uiterst professionele Pension- en africhtingstal waar het belang en welvaren van de dieren altijd op de eerste plaats komen.
romvermunt-1rom_IIIRom heeft sinds zijn opleiding in Warendorf (Duitsland) een schat aan kennis en ervaring opgedaan die hij nu gebruikt om paarden zadelmak te maken, af te richten en/ of te corrigeren.

Maar zijn ervaring wordt ook gebruikt om jonge talentvolle pony en paardenruiters op te leiden en deel te maken van Jeugd en/of Young Riders teams. Als trainer voor de JSP en Regiotrainingen geeft hij clinic’s en lessen in Dressuur, Springen en SGW (de Samengestelde wedstrijdsport ) door het hele land.

Natuurlijk zijn er bij V&M ook de “normale“ pensionpaarden. Alle paarden komen zolang het weer het toelaat elke dag in het weiland en worden daarnaast elke dag in de stapmolen gezet voor de broodnodige beweging.

De pensionklanten kunnen beschikken over een ruime binnenmanege, een 20 x 60 All Weather buitenbaan, een longeer-paddock, de al eerder genoemde stapmolen en een uitgebreid crossterrein met een schaar aan vaste én gewone hindernissen. springtuin2
De paarden verblijven in ruime, lichte binnen en buiten boxen en er is een solarium en een wasplaats met warm en koud water. Voor de mensen is er een gezellige kantine waar door Annalies gezorgd word voor koffie, een praatje en advies. Iedereen krijgt wat ze verdienen bij V&M!
Rom geeft instructie op elk niveau en elke tak van paardensport. Van de beginner tot de ervaren ruiter, iedereen kan van Rom & Mech  leren en rekenen op gedegen en gedreven lesgeven. Zowel Rom als Mech zijn 4* instructeurs.
U kunt privé-lessen volgen in Dressuur, Springen en SGW.
Mocht u op zoek zijn naar een goed en vertrouwd adres om uw jonge paarden zadelmak te laten maken, een pensionplek voor uw paard/pony of goeie instructie voor u of uw kind, neem dan vrijblijvend contact op.
Langskomen kan natuurlijk ook, u bent meer dan welkom.

Nog even onze diensten op een rijtje:
• Aan & verkoopbemiddeling
• Handel & pensionstalling
• Africhting & begeleiding van jonge paarden
• Privé-lessen
• Gediplomeerde spring- en dressuurinstructie
• Scheren & toiletteren
• Uitbrengen wedstrijdpaarden
• IBOP klaarmaken

logoaequorgif V&M Stables is een Aequor goedgekeurd stagebedrijf. Neem contact met ons op als je op zoek bent naar een opleidingsbedrijf waar sport en paarden op de eerste plaats staan.

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga