V&M » Pensionstal

Pensionstal

Bij V&M staat jouw paard op nummer 1!
weide
Alle paarden gaan bij ons dagelijks naar het weiland.

molenOp zo natuurlijk mogelijke wijze worden ze in groepen ingedeeld en verblijven gedurende de dag op goed grasland. Als het weer tegen zit kunnen de paarden ook in de molen of in paddocks.
stallenWe hebben een keuze aan buiten en binnenboxen.
Als pensionklant kun je gebruik maken van onze altijd bruikbare super buitenbaan van 20 x 60 mtr. en onze binnenbaan. Naast buiten en binnenbaan bieden we een uitgereide springtuin en zelfs een oefenterrein voor SGW/Eventing hindernissen, inclusief waterhindernis!

De paarden worden 3 x per dag gevoerd met goede kwaliteit ruwvoer, goed krachtvoer. Wij hebben voorkeur voor stro als bodembedekking voor de boxen, tegen een meerprijs kun je om gezondheidsredenen ook kiezen voor vlas of houtzaagsel.
Behalve je paard kun je ook je trailer en/of vrachtwagen bij ons op het terrein stallen. Voor prijzen vraag informatie bij: 06-20438993

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga