V&M » Crossterrein

Crossterrein

tuin22

Een prachtig ruim oefenterrein is ingericht op de terreinen van V&M stables in Ursem.

We beschikken over diverse uitdagende maar ook simpelere hindernissen. We kunnen oefenen met op en afsprongen verschillende hoogtes vaste natuurlijke hindernissen en een watersprong.

tuin77

tuin21oefen79Voor mogelijkheden rondom instructie of huur van het terrein neem contact op met Rom, Annalies of Chantal.

Ben je zelf M SGW ? Dan mag je ook zelfstandig trainen, dat kan, na telefonische afspraak.

Op afspraak kan er ook dagelijks onder begeleiding getraind worden, zolang de bodemgesteldheid het toelaat. Ook om hierover afspraken te maken kun je contact opnemen met V&M Stables. We kunnen lessen verzorgen voor 1 persoon of misschien wil je wel met een eigen groep komen, kan allemaal, bel/ mail  ons voor de mogelijkheden en kosten!

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga