V&M » Instructie

Instructie

rom_lesNiet alleen als pensionklant van V&M Stables kun je bij Rom en Mech terecht voor goede instructie. Iedereen kan met zijn paard /pony naar V&M  komen om meer te leren over dressuur, springen en / of Eventing.

mech_lesMech en Rom zijn beide gediplomeerde 4 * instructeurs, dit betekent dat ze elk niveau eventingles mogen geven, van beginner tot deelnemers van de instructeurs opleiding. Zo kunnen ze iedereen helpen met rijtechnische problemen. Ook wedstrijdbegeleiding behoort tot de mogelijkheden. Voor elke ruiter van ieder “niveau” kunnen Rom en Mech een bron zijn voor meer rijplezier.

Helaas kunnen we geen lessen bieden als je niet de beschikking hebt over een eigen paard en/of  pony. Instructie aan huis is wel mogelijk maar alleen na overleg over de bijdrage in kilometervergoeding.

Voor tarieven van cross, dressuur en springles, door Mech of Rom neem contact op met V&M Stables Tel: 072-5316408
– – – * * * – – –

*privélessen zijn mogelijk na overleg over datum en tijd.

*Deelname aan de lessen en clinic’s geschied geheel voor risico en rekening van de deelnemer.

*Goede kwaliteit helm en bodyprotector zijn verplicht!

*Aangeraden wordt de benen van het paard adequaat te beschermen middels deugdelijke beenbeschermers.

* Kosten van Lessen en Clinic’s die niet binnen 24 uur voor aanvang door de deelnemers zijn afgezegd worden doorberekend!

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga