V&M » JSP

JSP

JSP staat voor het Jeugd Stimulering-Plan

Wij vinden het belangrijk dat kinderen/jong volwassenen plezier beleven in de mooiste sport die er is, de pony- en paardensport. Om de jonge ruiters te helpen bij hun hobby en sport is het Jeugdstimuleringsplan (JSP) ontwikkeld. Het Jeugdstimuleringsplan van Regio Noord Holland biedt jonge getalenteerde ruiters een trainingsprogramma in de vorm van extra lessen aan om op een hoger niveau te komen.

Voor wie?

Het JSP in bedoeld voor ponyruiters van 10 t/m 18 jaar, die startgerechtigd zijn in de klasse B t/m Z springen (wordt je in 2015 10 of 18, dan mag je je ook inschrijven). In 2015 zijn ook jeugdige paardenruiters welkom. Voor hen geldt een leeftijdsgrens van 14 t/m 21 jaar en ze moeten startgerechtigd zijn in de klasse B t/m Z springen. (wordt je in 2015 14 of 21, dan mag je je ook inschrijven)  Er is geen leeftijdsgrens voor de pony’s of paarden. De pony moet behoren tot de categorie B, C, D of E. De ruiters moeten een startkaart bij de pony/het paard hebben.

Hoe werkt het?

De ruiters mogen zich opgeven voor de selectie springen. De ruiters die zich hebben aangemeld, worden uitgenodigd om op een selectiedag “voor te rijden”. De ruiters worden in principe beoordeeld door de instructeur die ook de lessen verzorgt. Alle deelnemers krijgen persoonlijk bericht of ze wel of niet geselecteerd zijn voor de lessen, of dat ze op de reservelijst staan. De lessen gaan meestal in april van start.
De ruiters mogen de laatste 4 springlessen inleveren tegen 4 crosslessen. Dit om het samengesteld rijden te promoten. Na de eerste 4 lessen kunnen de ruiters aangeven of ze hier gebruik van maken of dat zij de springlessen blijven volgen.

Alle informatie over het JSP Springen/ Cross kunt u vinden door deze link te volgen.

Het JSP wordt mogelijk gemaakt door:

* Vrijwilligers die belangeloos en kosteloos de organisatie van de trainingen op zich nemen;

* KNHS regio Noord-Holland

* Toegewijde instructeurs;

* Eigenaren van accommodaties

Voor  JSP  DRESSUUR kunt u op deze link klikken

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga