V&M » Regiotraining

Regiotraining

KNHS Regiotrainingen Zuid- en Noord Holland Regio West Samengesteld

Er zijn 8 trainingen op div. locaties in Nederland en deze trainingen worden gegeven door gediplomeerde instructeurs Rom Vermunt Sr. en Chantal Megchelenbrink.

De kosten bedragen 250 euro en dienen op de eerste trainingsdag betaald te worden.

Hierin is begrepen les en afdracht terreinvergoeding. De lessen zijn allemaal op zondag en beginnen om 09.00 uur en eindigt als de laatste groep is.

Men wordt ingedeeld in een groep van 4-6 personen beginners, gevorderden. Een bodyprotector en helm/cap is verplicht. Paard moet goede beenbeschermers dragen.

Als het mogelijk is ook een medical card dragen dat wordt verplicht en is te koop in ruitersportzaken.

21 mei    Lelystad

4 juni      Moordrecht

2 juli       Ursem

20 juli    Renswoude

 

Opgeven email regiocrosstrainingen@live.nl

Renate 06-4259 9047

Wedstrijd van de maand

Foto van de maand

mei
facebook

Tip van V&M

victor krijt Veel van de geweldige foto's op deze site zijn gemaakt door Victor Krijt. Wil jij ook zulke mooie beelden? Dat kan klik op het plaatje voor de website van Victor. cavalor cavalor cool wash Cavalor heeft een cooling wash die ideaal is om te gebruiken na zware arbeid, wedstrijd of training. De cooling wash bevat essentiële oliën die helpen om het lichaam en spieren te ondersteunen in herstel. DE cooling wash werkt ook desinfecterend om kleine wondjes te verzorgen. De firma Sprenger is het adres om voor elk paard een passend bit te vinden. Passend bij het paard én bij de opleiding van het paard. sprenger cwd yoga